Dyrøyseminaret 2018

Hvor: Finnsnes, Gibostad, Brøstadbotn  
Når:  17. - 19.septmeber 2018 

Dyrøyseminaret 2018 

Dyrøyseminaret arrangeres i år for ellevte gang og er en sentral nasjonal arena for Lokalsamfunnsutvikling og drøftinger av utviklingstrekk i kommune-Norge. Seminaret har som mål å bidra til å styrke egen og andres kommuners evne til utvikling og omstilling, og være aktuell i den nasjonale samfunnsdebatten.
Seminaret arrangeres av Nordavind utvikling, og Troms fylkeskommune er medarrangør.

Årets program:

Les mer her: Dyrøyseminaret 2018

Mandag 17.sept: Ung Drivkraft                                                                                                     Felles arena for ungdom og politikere, med fokus på ungdomsarbeid og utvikling.             Kl. 9-11. Posthuset på Finnsnes torg.                                                                                                   Kl. 12-19 Senja Videregående, Gibostad.

Tirsdag 18.september: «Drivkraft i nord – nye regioner – nye oppgaver»                                   Sted: Nordavindshagen, Brøstadbotn, kl 9.30 – 15.30. Gourmetaften kl 19.

Onsdag 19.september: Næringsdriv                                                                                                     Kick-off for omstillingsprogrammet VOX Dyrøy.  Møteleder Irene Lange Nordahl fra Næringshagen Midt-Troms.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s