25/9:Forskerne kommer til Senja VGS

Hvor: Senja Videregående skole, Finnfjordbotn 
Når: 25. september kl.11-15.

Den 25.09 reiser forskere fra UiT Norges arktiske universitet til Senja vgs i Finnfjordbotn for å møte 150 elever. Forskerne kommer fra Fakultet for biovitenskap, fiskeri og økonomi. Arrangementet, som er en del av Forskningsdagene 2018, og involverer både korte presentasjoner og flere spennende forskningsrettede aktiviteter. Elevene får blant bygge sitt eget DNA-smykke, utforske gjennom enkle eksperimenter hva som forårsaker issmelting i Arktis og hvilke konsekvenser det kan få for oss, og de får utvikle sine egne ideer og prototyper i en Design thinking-lab. Varigheten på arrangementet er 11-15.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s